1. Aka, H., İbiş, S. & Arıcı, R. (2020). “Kadınlara Uygulanan 8 Haftalık Reformer Pilates Egzersizlerinin Vücut Kompozisyonuna ve Bazı Fiziksel Uygunluk Parametrelerine Etkisi.’’
Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Dergisi, 5 (4), 573-589.
2. Akbaş, E. & Ünver, B. (2018). “Fiziksel ve zihinsel sağlıkla ilgili parametreleri iyileştirmek için altı haftalık pilates egzersiz protokolü,’’ Malezya Hareket Dergisi, Sağlık & Egzersiz, 7(2), 65- 79.
3. Aydoğan, N. (2013) “Altı Haftalık Egzersizin Sedanter Ev Hanımlarının Bazı Antropometrik Özelliklerine ve Kan Değerlerine Etkisi’’, Niğde ÖHÜ, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Beden Eğitimi ve Spor Ana Bilim Dalı, https://tez.yok.gov.tr sayfasından erişilmiştir. Niğde.
4. Baş U. (1998)"Hatha Yoga ve Klasik Egzersiz Yaklaşımının Sağlıklı Gençlerde Postür ve Fiziksel ve Fizyolojik Uygunluk Özellikleri Üzerine Etkileri", Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Ankara: Yayınlanmamış Bilim Uzmanlığı Tezi.
5. Bek, N. (2012). ‘’Fiziksel Aktivite Sağlığımız’’ T.C. Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Obezite Diyabet ve Metabolik Hastalıklar Dairesi Başkanlığı, Ankara.