Author:
AKYÜZ Ahmet Mutlu,YAZICI Yusuf
Publisher
The Journal of International Scientific Researches
Reference48 articles.
1. Ahmad, Alaeddin Mohammad Khalaf ve Hussein Mohammad Al-Borie (2012). “Impact of internal marketing on job satisfaction and organizational commitment: A study of teaching hospitals in Saudi Arabia”, Business and Management Research, 1, 3, 82-94.
2. Ahmed, Pervaiz K. ve Mohammed Rafiq (1995). “The role of internal marketing in the implementation of marketing strategies”. Journal of Marketing Practice: Applied Marketing Science, 1, 4, 32-51
3. Akgemci, Tahir ve Nezahat Koçyiğit (2013). “İnsan kaynaklarında eğitim ve geliştirme faaliyetlerinin örgütsel vatandaşlık davranışı üzerindeki etkilerinin incelenmesi”. Humanitas, 1, 17-31.
4. Akın, Mahmut (2019). “İnsan kaynakları uygulamalarının iş tatmini ve örgütsel vatandaşlık davranışlarına etkisi”. Anadolu Akademi Sosyal Bilimler Dergisi, 1, 111-131.
5. Alkan, Deniz Palalar ve F. Şebnem Arıkboğa (2017). “Etik liderlik ve örgütsel vatandaşlık davranışı ilişkisinde örgütsel özdeşleşmenin aracılık etkisi ve bir uygulama”. Yönetim ve Ekonomi, 24, 2, 349-369.
Cited by
1 articles.
订阅此论文施引文献
订阅此论文施引文献,注册后可以免费订阅5篇论文的施引文献,订阅后可以查看论文全部施引文献