1. Arabalı Koşar, S.T. ve Kurtuldu, E. (2017). Giyilebilir Sanatta Hacim Öğesi ve Yeni Eğilimler. 2nd International Art Symposium, 21(1), 25-38.
2. Arcan, A. (2011). Lazer Işını ile Metallerin Kesilmesine Etki Eden Parametrelerin İncelenmesi (Tez No. 318234) [Yüksek Lisans Tezi, Dokuz Eylül Üniversitesi]. Dokuz Eylül Üniversitesi Kurumsal Akademik Açık Adresi.
3. Atik, D. (2019). Giyilebilir Sanat İfadesiyle Moda (Tez No. 535064). [Yüksek Lisans Tezi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi]. Yüksek Öğretim Kurulu Tez Merkezi.
4. Bingöl, O. (2009). Arkeoloji ve Sanat Tarihi Eski Anadolu Uygarlıkları Helenistik Dönemde Anadolu. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Kültür Portalı Projesi, URL: https://www.kulturportali.gov.tr/mrepo/eKitap/eb-HelenistikDonemdeAnadolu/index.html.
5. Boucher, F. (1987). 20,000 Years of Fashion The History of Costume and Personal Adornment. Harry N. Abrams, INC.